Llojet e Bizneseve

Bizneset sipas Numrit të PunëtorëveBizneset e Shuara dhe Aktive

nga biznese të themeluara gjatë viteve 2000-2019


Bizneset Sipas Viteve

Top 10 Bizneset Sipas Kapitalit
# Emri i Biznesit Komuna Statusi i Biznesit Kapitali
1 British Airways PLC- Branch In Kosovo Dega në Kosovë Lipjan Shuar
2 ENKA INSAAT VE SANAYI A.S. - KOSOVO BRANCH Dega në Kosovë Prishtinë Aktiv
3 ROYAL MINING LTD BRANCH OFFICE KOSOVO Dega në Kosovë Gjakovë Aktiv
4 EUROBANK KOS SH.A. Prishtinë Aktiv
5 Ereniku - Prodhimtarija Primare N.J AKM Gjakovë Aktiv
6 Post And Telecommunications Of Kosovo Holding J.S.C. Posta Dhe Telekomunikacioni I Kosovës Holding Sh.A.P Posta I Telekomunikacije Kosova Holding J.S.C. SH.A. Prishtinë Shuar
7 Kulla - Exim SH.P.K. Pejë Aktiv
8 Limak Insaat Sanayi Ve Ticaret A.S.-Kosovo Branch Office Dega në Kosovë Prishtinë Aktiv
9 EUROINSURANCE SH.A. Prishtinë Aktiv
10 Croatia Airlines D.d. -Branch Office In Prishtina Dega në Kosovë Lipjan Aktiv

Top 10 Aktivitetet që Shërbehen nga Bizneset

Punësimi në bazë të aktiviteteve


Top Aktivitetet në vitet e fundit


Kapitali Mesatar I Aktiviteteve Gjatë Viteve


Gjinia e Pronarëve
Top 10 Aktivitetet Biznesore të Ndara sipas Gjinisë së Pronarëve