GRATË KOSOVARE NË BIZNES

MUNDËSI DHE BARRIERA PËR GRATË NDËRMARRËSE.Nga Xhorxhina Bami - 17.04.2019Për Fahrije Hotin hapat drejt krijimit të Kooperativës Bujqësore “Krusha” kanë qenë zgjidhja e vetme. Paslufta e vitit 1999 e gjeti atë në Krushë tëMadhe me shtëpi të djegur, d

Lexo me shumeE ARDHMJA ME VIDEO LOJËRA

DIZAJNERËT E RINJ TË VIDEO LOJËRAVE PO E KRIJOJNË NJË INDUSTRI TË RE.Nga Nerina Guri - 25.04.2019Mbase nuk prisni ta takoni një zhvilluese të lojërave kompjuterike në një bar të lojërave të tavolinës. Por Agnesa Belegu nuk e sheh këtë si kontradiktë.

Lexo me shume